Normale toestand

J.L.G.
 BV

1050 Elsene
Sinds 20/12/1991
BE0446289971
Financiële gezondheidsindicator
5
Eigen vermogen
€-123.5K
+6% YoY
Brutomarge
€18.7K
EBITDA
€12.3K
Winst/verlies
€-7.0K
-93% YoY

J.L.G.’s bedrijfsnetwerk gevisualiseerd

Ontdek ons ​​interactieve spiderweb om visueel door J.L.G.’s volledige netwerk van aandeelhouders en participaties te navigeren. Krijg inzichten in zowel huidige als historische connecties.

Spiderweb J.L.G.
J.L.G.
  • Gérard LAURENT
    8300 Knokke-Heist

Gedetailleerde inzichten in de financiële geschiedenis van J.L.G.’s

Bekijk financiële trends, waaronder eigen vermogen, omzet, winst/verlies en werknemers van J.L.G.. Vergelijk KPI's met vergelijkbare bedrijven. Bekijk financiële ratio's, jaarrekeningen en nog veel meer.

Financials 1
Financials 2
Financials 3
Financials 4
2023 2022 2021 2020
Eigen vermogen
-123.5K
-116.6K
-16.2K
-50.2K
Brutomarge
18.7K
-72.2K
76.0K
29.2K
Winst/verlies
-7.0K
-100.3K
34.0K
2.2K

Veelgestelde vragen over J.L.G.

  • Waar is J.L.G. gevestigd?

    J.L.G.’s hoofdkantoor is gevestigd in Marsveldplein 5 , 1050 Elsene.
  • Wie zijn de directeuren van J.L.G.?

    De directeuren van J.L.G. zijn onder meer:
    • Gérard LAURENT
  • Wanneer is J.L.G. opgericht?

    J.L.G. werd opgericht in 1991-12-20. J.L.G. is al 33 jaar actief.
  • Wat zijn de NACEBEL-codes van J.L.G.?

    De NACEBEL-codes van J.L.G. zijn
    • 47251 Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels (2008)
    • 51360 Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk (2003)
    • 46341 Groothandel in wijnen en geestrijke dranken (2008)
    • 46360 Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk (2008)
    • 82300 Organisatie van congressen en beurzen (2008)
  • Wat is het BTW-nummer van J.L.G.?

    Het BTW-nummer van J.L.G. is BE0446289971.
  • Wat is de juridische vorm van J.L.G.?

    De juridische vorm van J.L.G. is Besloten Vennootschap (BV).
  • Wat is de financiële situatie van J.L.G.?

    openthebox heeft geschat dat de financiële gezondheid van J.L.G. 5/10 is.