Normale toestand

POIVRE ET SEL CONCEPT
 BV

4432 Ans
Sinds 16/04/2010
BE0825052306
Financiële gezondheidsindicator
8
Eigen vermogen
€159.0K
+44% YoY
Brutomarge
€236.0K
+45% YoY
EBITDA
€77.8K
+40% YoY
Winst/verlies
€48.6K
+101% YoY
Werknemers
4
+8% YoY

Gedetailleerde inzichten in de financiële geschiedenis van POIVRE ET SEL CONCEPT’s

Bekijk financiële trends, waaronder eigen vermogen, omzet, winst/verlies en werknemers van POIVRE ET SEL CONCEPT. Vergelijk KPI's met vergelijkbare bedrijven. Bekijk financiële ratio's, jaarrekeningen en nog veel meer.

Financials 1
Financials 2
Financials 3
Financials 4
2023 2022 2021 2020 2019
Eigen vermogen
159.0K
110.4K
73.8K
46.9K
42.7K
Brutomarge
236.0K
163.1K
152.1K
97.1K
176.9K
Winst/verlies
48.6K
24.2K
47.5K
4.2K
16.4K
Werknemers
4
3.7
3.4
4
4.7

Veelgestelde vragen over POIVRE ET SEL CONCEPT

  • Waar is POIVRE ET SEL CONCEPT gevestigd?

    POIVRE ET SEL CONCEPT’s hoofdkantoor is gevestigd in Avenue du Progrès 3 2, 4432 Ans.
  • Wanneer is POIVRE ET SEL CONCEPT opgericht?

    POIVRE ET SEL CONCEPT werd opgericht in 2010-04-16. POIVRE ET SEL CONCEPT is al 15 jaar actief.
  • Wat zijn de NACEBEL-codes van POIVRE ET SEL CONCEPT?

    De NACEBEL-codes van POIVRE ET SEL CONCEPT zijn
    • 56112 Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, m.u.v. mobiele eetgelegenheden (2025)
    • 56102 Eetgelegenheden met beperkte bediening (2008)
    • 70220 Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering (2008)
    • 56210 Catering (2008)
  • Wat is het BTW-nummer van POIVRE ET SEL CONCEPT?

    Het BTW-nummer van POIVRE ET SEL CONCEPT is BE0825052306.
  • Wat is de juridische vorm van POIVRE ET SEL CONCEPT?

    De juridische vorm van POIVRE ET SEL CONCEPT is Besloten Vennootschap (BV).
  • Hoeveel werknemers heeft POIVRE ET SEL CONCEPT?

    POIVRE ET SEL CONCEPT heeft 4 werknemers.
  • Wat is de financiële situatie van POIVRE ET SEL CONCEPT?

    openthebox heeft geschat dat de financiële gezondheid van POIVRE ET SEL CONCEPT 8/10 is.