Normale toestand

RESTAURATION IMPERIALE
 BV

6041 Charleroi
Sinds 24/11/2003
BE0861793332
Financiële gezondheidsindicator
8
Eigen vermogen
€36.0K
+130% YoY
Brutomarge
€1.2M
+6% YoY
EBITDA
€135.4K
+7% YoY
Winst/verlies
€20.4K
+51% YoY
Werknemers
29
+7% YoY

Gedetailleerde inzichten in de financiële geschiedenis van RESTAURATION IMPERIALE’s

Bekijk financiële trends, waaronder eigen vermogen, omzet, winst/verlies en werknemers van RESTAURATION IMPERIALE. Vergelijk KPI's met vergelijkbare bedrijven. Bekijk financiële ratio's, jaarrekeningen en nog veel meer.

Financials 1
Financials 2
Financials 3
Financials 4
2023 2022 2021 2020 2019
Eigen vermogen
36.0K
15.7K
2.2K
14.0K
9.3K
Brutomarge
1.2M
1.2M
1.1M
839.3K
822.9K
Winst/verlies
20.4K
13.5K
-11.8K
4.7K
-68.3K
Werknemers
29.2
27.4
26
25
22.2

Veelgestelde vragen over RESTAURATION IMPERIALE

  • Waar is RESTAURATION IMPERIALE gevestigd?

    RESTAURATION IMPERIALE’s hoofdkantoor is gevestigd in Rue Tahon 16 , 6041 Charleroi.
  • Wanneer is RESTAURATION IMPERIALE opgericht?

    RESTAURATION IMPERIALE werd opgericht in 2003-11-24. RESTAURATION IMPERIALE is al 21 jaar actief.
  • Wat zijn de NACEBEL-codes van RESTAURATION IMPERIALE?

    De NACEBEL-codes van RESTAURATION IMPERIALE zijn
    • 56112 Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, m.u.v. mobiele eetgelegenheden (2025)
    • 55301 Restaurants van het traditionele type (2003)
    • 55302 Fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke (2003)
    • 56102 Eetgelegenheden met beperkte bediening (2008)
  • Wat is het BTW-nummer van RESTAURATION IMPERIALE?

    Het BTW-nummer van RESTAURATION IMPERIALE is BE0861793332.
  • Wat is de juridische vorm van RESTAURATION IMPERIALE?

    De juridische vorm van RESTAURATION IMPERIALE is Besloten Vennootschap (BV).
  • Hoeveel werknemers heeft RESTAURATION IMPERIALE?

    RESTAURATION IMPERIALE heeft 29 werknemers.
  • Wat is de financiële situatie van RESTAURATION IMPERIALE?

    openthebox heeft geschat dat de financiële gezondheid van RESTAURATION IMPERIALE 8/10 is.